SOS Børnebyerne

Giv en mor på Mors dag

BLIV INDSAMLER D. 12. MAJGiv en mor på Mors dag

BLIV INDSAMLER D. 12. MAJGiv en mor på Mors dag

BLIV INDSAMLER D. 12. MAJ

Støt indsamlingen
Sms SOS 150
til 1910 og giv 150 kr*
MobilePay til
75301
Giv et bidrag online
Klik her
* Pris 150 kr. Udbydes af SOS Børnebyerne, Amerikavej 15 C, 2. sal, 1756 København V, tlf. 33 73 02 33. Ved donation accepterer du, at SOS Børnebyerne kontakter dig vedr. bidrag.

Her kan du aflevere pengene

Her kan du finde de banker, hvor du inden for bankernes normale åbningstider gebyrfrit kan aflevere og få optalt din indsamlingsbøtte. Når pengene er talt op, så bed personalet om at registrere dit IndsamlerID på overførslen til SOS Børnebyernes konto 4183-4140859052 i Danske Bank. Dit IndsamlerID står på indsamlingsbøtten. Læs mere. Bemærk, at bankerne ikke er åbne på selve indsamlingsdagen.

Vær opmærksom på at bankerne har lukket fredag d. 17. maj (Store bededag).

Vi opdaterer løbende listen med hvilke banker, du kan aflevere din indsamlingsbøtte i. I 2018 havde vi aftaler med omkring 200 banker fordelt over hele landet. Det er en god ide, at du tjekker listen her på siden umiddelbart inden du går i banken, for at se om der er kommet nye banker til.

Aflevering i din egen bank eller anden lokal bank
Har vi ikke en aftale med en bank, der hvor du bor, vil din lokale bank sikkert gerne hjælpe dig. De fleste banker vil gerne gøre det gebyrfrit, men er det nødvendigt kan et eventuelt gebyr fratrækkes indholdet i din indsamlingsbøtte, så du ikke selv hæfter for denne udgift.

 


Find banker på kort


Inviter dine venner

Hjælp os med at sprede budskabet - vi har brug for mange flere som dig.

Del på Facebook