SOS Børnebyerne

Alle børn fortjener et kærligt hjem

BLIV INDSAMLER SØNDAG D. 14. MAJAlle børn fortjener et kærligt hjem

BLIV INDSAMLER SØNDAG D. 14. MAJAlle børn fortjener et kærligt hjem

BLIV INDSAMLER SØNDAG D. 14. MAJ

Støt indsamlingen
Sms SOS 75
til 1910 og giv 75 kr*
MobilePay til
20 14 11 00
Giv et bidrag online
Klik her
* Pris 75 kr. Udbydes af SOS Børnebyerne, Amerikavej 15 C, 2. sal, 1756 København V, tlf. 33 73 02 33. Ved donation accepterer du, at SOS Børnebyerne kontakter dig vedr. bidrag.

Her kan du aflevere pengene

Her kan du finde de banker, hvor du inden for bankernes normale åbningstider gebyrfrit kan aflevere og få optalt din indsamlingsbøtte. Når pengene er talt op, så bed personalet om at registrere dit IndsamlerID på overførslen til SOS Børnebyernes konto 4183-4140859052 i Danske Bank. Dit IndsamlerID står på indsamlingsbøtten. Læs mere. Bemærk, at bankerne ikke er åbne på selve indsamlingsdagen.

Vær opmærksom på lukkedag fredag d. 26. maj

Vi opdaterer løbende listen med hvilke banker, du kan aflevere din indsamlingsbøtte i. Så det er en god ide, at du tjekker listen her på siden umiddelbart inden du går i banken, for at se om der er kommet nye banker til.

 Aflevering i din egen eller anden lokal bank

Har vi ikke en aftale med en filial, der hvor du bor, vil din lokale bank sikkert gerne hjælpe dig. De fleste banker vil gerne gøre det gebyrfrit, men er det nødvendigt kan et eventuelt gebyr fratrækkes indholdet i din indsamlingsbøtte, så du ikke selv hæfter for denne udgift.

Inviter dine venner

Hjælp os med at sprede budskabet - vi har brug for mange flere som dig.

Del på Facebook